1. New Cars
Zgjidhni

Zgjedheni variantin

4 Opsionale

 • Camry - Style - Sedan 4 Doors

  Camry Style

  Hybrid
  Sedan 4 Doors

  Zgjedhni motorin tuaj


  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • Camry - Sol - Sedan 4 Doors

  Camry Sol

  Hybrid
  Sedan 4 Doors

  Zgjedhni motorin tuaj


  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • Camry - Executive - Sedan 4 Doors

  Camry Executive

  Hybrid
  Sedan 4 Doors

  Zgjedhni motorin tuaj


  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • Camry - Premium - Sedan 4 Doors

  Camry Premium

  Hybrid
  Sedan 4 Doors

  Zgjedhni motorin tuaj


  Continuously Variable Transmission | 4X2

Performanca plotëson elegancën

Camry Hybrid i ri i ka të gjitha. Kombinon të gjitha avantazhet e një sedani të sofistikuar me të gjitha përfitimet e një Toyota Hybrid.

Pamje mbresëlënëse

Pamja e fortë e Camry Hybrid të ri merr elegancën e rafinuar të një sedani me cilësi të lartë dhe shton një avantazh dinamik. Profili i tij i hijshëm dhe modern është përmirësuar nga rrotat e aliazhit 17” dhe 18”, ndërsa pamja e përparme tregon një grilë të fortë dhe ndriçimit LED me stil.

Ndërtuar pa kompromise

Kabina mikpritëse e Camry Hybrid të ri kombinon zejtari superiore me të gjithë hapësirën dhe prakticitetin që ju nevojitet. Linjat e pandërprerë krijojnë një ndjenjë të hapësirës rreth vozitësit dhe pasagjerit të parë, ndërsa kabina e dizajnuar në mënyrë inteligjente siguron një pozicion të përshtatshëm të vozitjes.

CAMRY GALERI

Toyota Relax - Ndjenjë e rehatisë së plotë që zgjat deri në 10 vjet

Në mënyrë që t'ju sigurojmë rehati të plotë, cilësi, besueshmëri dhe qëndrueshmëri të automjeteve tona, ne ju ofrojmë një mundësi unike të garancisë së zgjatur për një periudhë prej një intervali të servisimit, deri në një maksimum prej 10 vjetësh ose 185,000 km, me kusht që të servisoni automjetin tek ne.
Më shumë