Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Camry PREMIUM - Sedan 4 Dyer

 • rrota aliazhi 18" (20 rreze)
 • Ajër i kondicionuar automatik në tre zona
 • Sistem zanor premium JBL
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
Krahaso
Toyota Camry - PREMIUM - Sedan 4 Dyer
  • E bardhë e pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Bezhë platin (4X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Grafit (4X7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë serioze (2018) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu kobalt (8W7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe flakë (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E bardhë perle platin (089) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
41,990 €
Kombinuar (l/100km)
5.6 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
126 g/km

Toyota Camry Hybrid e re

Camry Hybrid e re është kombinim fitues. Ka hijeshinë e sofistikuar të një sedani cilësor dhe shton të gjitha dobitë e një Toyota Hybrid. Rezultati është një përvojë ngasëse jashtëzakonisht e çmuar që e çon Hibridin në nivel të ri.

Niveli i ardhshëm i Hibridit

Kjo është një makinë që është me të vërtetë emocionuese në ngasje. Toyota ka krijuar hibridet të avancuara për më shumë se 20 vjet, dhe tani kemi sjellë teknologjinë e gjeneratës së ardhshme në Camry, për të çuar performancën Hybrid në një nivel tjetër.

 • Performanca plotëson elegancën

  Camry Hybrid i ri i ka të gjitha. Kombinon të gjitha avantazhet e një sedani të sofistikuar me të gjitha përfitimet e një Toyota Hybrid.

 • Pamje mbresëlënëse

  Pamja e fortë e Camry Hybrid të ri merr elegancën e rafinuar të një sedani me cilësi të lartë dhe shton një avantazh dinamik. Profili i tij i hijshëm dhe modern është përmirësuar nga rrotat e aliazhit 17” dhe 18”, ndërsa pamja e përparme tregon një grilë të fortë dhe ndriçimit LED me stil.

 • Ndërtuar pa kompromise

  Kabina mikpritëse e Camry Hybrid të ri kombinon zejtari superiore me të gjithë hapësirën dhe prakticitetin që ju nevojitet. Linjat e pandërprerë krijojnë një ndjenjë të hapësirës rreth vozitësit dhe pasagjerit të parë, ndërsa kabina e dizajnuar në mënyrë inteligjente siguron një pozicion të përshtatshëm të vozitjes.