1. New Cars
  2. Proace Max
Zgjidhni
Të fillojmë punën
Lëviz Kalo
Të fillojmë punën

Proace Max i ri

Gati për çdo detyrë

Me hapsirën e ngarkesës së tij të madhe dhe konfigurimet e shumta, Proace Max i ri i gjithanshëm plotëson gamën më të avancuar të furgonëve të Toyota-s. E disponueshme në tre gjatësi trupore të ndryshme, tre lartësi trupore dhe me energji elektrike ose me naftë, mundësitë janë të pafundme. Pa mundim për t'u ngarkuar, Proace Max është partneri juaj i ri i punës pa kufi.

Opsionet e motorit elektrik dhe me naftë
Madhësi të shumta trupore dhe konvertime
Gjithmonë të lidhur
Zyrja juaj e lëvizshme
Toyota Professional
Premtimi ynë për ju
Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar furgonë, sigurime, shërbime të shpejta apo ndihmë në rrugë, Toyota Professional është partneri juaj i biznesit për LCV. Gama jonë e plotë e shërbimeve është këtu për të përmbushur të gjitha nevojat e biznesit tuaj.

Toyota Relax

Garancioni jonë Toyota Relax siguron qetësi të plotë. Çdo Toyota e re dhe e përdorur vjen me një garancion 3-vjeçar e ndjekur nga një garanci shtesë 12-mujore / 15,000 km me çdo shërbim*. *Deri në 10 vjet ose 185,000 km, cilado që të vijë e para.një garanci 3-vjeçare e pasuar me një garancion shtesë 12-mujor / 15,000 km me çdo servis*. *Deri në 10 vjet ose 185,000 km, cilado që të vijë e para.

Shërbim ekspres

Kur ju zgjidhni shërbimin Toyota Express, ne do t'ju kthejmë në rrugë në gjysmën e kohës. Dy mekanikë ekspertë punojnë në furgonin tuaj në çdo kohë, duke përgjysmuar kohën e shërbimit pa kosto shtesë.

Asistencë rrugore

Asistenca Rrugore Toyota është këtu për ju dhe biznesin tuaj 24/7, brenda dhe jashtë vendit, duke ju mbështetur me asistencë në rast defekti, zhvendosje automjeti dhe akomodim në hotel nëse ju nevojitet.

Automjete zëvendësuese

Falë Shërbimit Profesional Toyota ju mund të rezervoni një automjet zëvendësues në rast kur automjeti juaj kërkon mirëmbajtje. Ju do të keni një shumëllojshmëri të zgjedhjes, duke përfshirë makina të lehta pasagjerësh dhe automjete komerciale.

Financa dhe sigurime

Toyota Professional ofron financa dhe leasing për bizneset, plus një sërë zgjidhjesh sigurimesh të përshtatura për nevojat tuaja.
Alternativat tuaja
Një proacë për çdo detyrë
Nuk ekzistojnë dy punë të njëjta. Çfarëdo që ju nevojitet, Toyota Proace Max është tërësisht i ri është gati të ju ndihmojë. I disponueshëm në dy gjatësi dhe katër modele trupi për të mbuluar çdo kombinim të pasagjerëve dhe ngarkesës, ai kombinon qasjen e lehtë me aftësinë për të trajtuar çdo gjë që hidhni mbi të.
Praktik
Gjithmonë pranë teje
Një hapësirë ​​pune relaksuese e lëvizshme kur ju nevojitet, Proace Max përmban një dizajn të brendshëm inteligjent që maksimizon hapësirën. Pavarësisht nëse jeni në lëvizje ose merreni me email në vend, Proace Max ju ndihmon ta bëni atë më shpejt dhe më lehtë.

Mbajini të gjitha, pa mund

Një vëllim ngarkesash prej 17 m³ dhe qasje e lehtë e bëjnë ngarkimin të lehtë. Me hapësirën për pesë paleta Euro, një prag të ulët dhe hapjen e derës 270°, asnjë punë nuk është shumë e madhe. Proace Max i fuqishëm do të tërheqë gjithashtu çdo ngarkesë.

Hapësire pune e qasshme

Një zgjidhje fleksibël për zyrë celulare, Proace Max përmban një brendi të gjerë me një gamë karakteristikash rehatije, duke përfshirë një mbushës telefoni pa kabllo.

Teknologji e cila ju vën në kontroll

Ekrani i kabinës së Proace Max është i qartë dhe i lehtë për t'u lexuar, ndërsa ekrani me prekje multimediale i përgjegjshëm është porta juaj për thirrjet në lëvizje, navigimi pa stres dhe komoditeti i shërbimeve të lidhura me MyToyota.

Hapësirë e dobishme

Ju kurrë nuk mund të keni shumë hapësirë. Ndarjet e bagazhit të sigurtë të Proace Max nën ulëse janë perfekte për mjetet e përditshme.

Sistemet e fuqisë (Powertrains)
Zgjedhni si të punoni

Cilatdo qofshin kërkesat tuaja, Proace Max ka një sistem fuqie që i përshtatet. Zgjidhni nga një gamë e motorëve me naftë me ndërrues manual, automatik ose me makinë elektrike. Me emetime zero në tubin e gazit, Proace Max Electric është ekonomik për t'u zotëruar dhe i lehtë për t'u punuar me të.

Elektrifikoni biznesin tuaj

Me një nivel maksimum të fuqisë 270 kuaj fuqi dhe një bateri 110 kWh për deri në 420 km distance ngasjeje, Proace Max Electric është një performues i palodhur.

Performancë që ju duhet

Mundësuar nga motorë të avancuar me naftë me zgjidhje ndërruesi manual ose automatik, Proace Max i ri ofron lëvizshmëri dhe efikasitet të shkëlqyeshëm me aftësi me rreze të gjatë.

Me një nivel maksimum të fuqisë 270 kuaj fuqi dhe një bateri 110 kWh për deri në 420 km distance ngasjeje, Proace Max Electric është një performues i palodhur.

Madhësia e baterisë
110 kWh
Distanca EV
Deri në 420km
Performancë
270hp (max power)

Mundësuar nga motorë të avancuar me naftë me zgjidhje ndërruesi manual ose automatik, Proace Max i ri ofron lëvizshmëri dhe efikasitet të shkëlqyeshëm me aftësi me rreze të gjatë.

Motori
2.2 litra - naftë
Performancë
Deri në 180 kf
Konsumi i karburantit
XXX litres për 100km
CO2
XXX g/km
Klasa
Zbuloni karakteristikat
  • Rehati

    Rehatia ka rëndësi. Me fshirëset e tij me sensor shiu, hapësirën e përshtatshme nën ulëse dhe mbi kokë të mundura si zgjidhje, Proace Max është optimizuar për përdorim të përditshëm. Ai gjithashtu ofron teknologji të spikatur dhe veçori praktike, duke përfshirë kamerën e dukshmërisë së pasme me linja rrjeti dinamike, hyrje pa çelës dhe hapësirë ​​ngarkese me ndriçim LED, prag të ulët dhe hapje dere 270°.