1. New Cars
  2. Build

Corolla CrossStyle

Frame 3Frame 3
E bardhë e pastër (040)

Corolla Cross, Style

2.0L HEV 20H- (178 HP)
Continuously Variable Transmission (4X2)
E bardhë e pastër (040)
Grey fabric (FA10)
Rrota aliazhi 18" të hirta të errëta dhe faqe të punuar (me 10 rreze)
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/aed6cffc-96a7-4068-806e-be22ce401878/5fb8901c-259e-4d71-98ad-18a0db816319&c=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f