Çmimet dhe kostoja

 • Fellge aliazh dyngjyrëshe hirtë dhe sipërfaqe e lëmuar 18'' (5 cepa dyshe)
 • Navigacioni Toyota Touch 2 with Go
 • Sistemi i Mençur i Hyrjes dhe Ndezjes
 • Kondicioner ajri automatik me zonim të dyfishtë
Toyota Corolla Touring Sports - SPORT - Karavan 5 dyer
  • Oxyde Bronze/Night Sky Black (2RF) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Flame Red/Night Sky Black (2SZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Platinum/Night Sky Black (2RD) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Pearl White/Night Sky Black (2KR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
26,900 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.