Provoni Toyota-n pa pagesë Gjej një përfaqësi shitje E-risitë Kërko broshurën Çmimoret dhe katalogjet

Corolla e re

Vetura më e shitur në botë

Shfletoje

Toyota Corolla. Vetura që inspiron. 

Toyota Corolla e re është më prestigjioze dhe më elegante si asnjëherë më parë. Dizajni i ri futurist duket mahnitshëm në çdo mjedis. Brendësia është bashkëdyzim i dizajnit inteligjent, me komfor të jashtëzakonshëm dhe hapësirë për këmbë më të mirë në klasë të tillë.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.