1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Highlander Executive

MPV 5 Doors (LWB)

Highlander - Executive - MPV 5 Doors (LWB)
Nga
73.300 €
6.9 l/100 km
157 g/km
2.5 TNGA HEV 25H- (256 HP)
Highlander - Executive - MPV 5 Doors (LWB)
Ash Grey (1G3)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

HIGHLANDER - Executive - MPV 5 Doors (LWB)
 • 2850
 • 4966
 • 1662
 • 1930
 • 1690
 • 1930
 • 1755

 • HIGHLANDER - Executive - MPV 5 Doors (LWB)
 • HIGHLANDER - Executive - MPV 5 Doors (LWB)
 • HIGHLANDER - Executive - MPV 5 Doors (LWB)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=44938d8c-6050-4bff-9173-500d1b9d76a1&carId=05a8aeaf-cbaa-43b9-a9cf-bcdcd38badaa&carColourId=c0ba4abf-9d38-41dc-8851-799ed75c37cd

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=44938d8c-6050-4bff-9173-500d1b9d76a1&carId=05a8aeaf-cbaa-43b9-a9cf-bcdcd38badaa&carColourId=c0ba4abf-9d38-41dc-8851-799ed75c37cd

Read timed out

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një grup ndihmues I teknologjise per shoferin, nga zbulimi i përplasjeve të mundshme deri te monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Si pionier i teknologjisë hibride të motorëve, ne kemi vendosur standardin dhe kemi vazhduar të zhvillojmë mënyra inovative për të udhëtuar me efikasitet nëpër qytete moderne dhe më gjerë.

NJE MAKINE E LIDHUR ME BOTEN TENDE

Nga gjetja e makinës tuaj deri te planifikimi i një udhëtimi, MyToyota është një grup shërbimesh dixhitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyToyota, mund të qëndroni në kontakt me makinën tuaj, duke hapur një botë mundësish që e bëjnë jetën më të përshtatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Duke shfaqur integrimin e telefonit Bluetooth, pajtueshmërinë me muzikën MP3/WMA dhe Trafikun në kohë reale të Toyota të mundësuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vendos në majë të gishtave të gjithë informacionin dhe median që ju nevojitet.