1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Highlander Executive

MPV 5 Doors (LWB)

Highlander - Executive - MPV 5 Doors (LWB)
6.9 l/100 km
157 g/km
2.5 TNGA HEV 25H- (256 HP)
Highlander - Executive - MPV 5 Doors (LWB)
Ash Grey (1G3)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq