1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Ndrysho përzgjedhjen

Highlander Elegant
Çmimet dhe kostoja

MPV 5 Doors (LWB)

Highlander - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)
Ebony (4X9)

Motor

2.5 TNGA HEV 25H- (256 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Highlander - Elegant - MPV 5 Doors (LWB)

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq