Veçoritë dhe specifikimet

 • Disqe aliazh të lyera me të zezë 18" (5 rreze)
 • Ulëse me ngrohje të vozitësi dhe pasagjerit para
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Kamera e pamjes së pasme
Toyota Rav4 - HIBRID STIL - MPV 5 dyer (LWB)
  • Blu Mesnate me kulm të Zi Attitude (2RA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Përhitur me kulm të Zi Attitude (2QZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Argjend Zirkoni me kulm të Zi Attitude (2QY) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Bardhë Perle me kulm të Zi Attitude (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
41,800 €
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Rav4 HIBRID STIL MPV 5 dyer (LWB)
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Transporti
 • Mbrojtja
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia

Pajisje opsionale

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

 • Disqet
 • Komoditeti
 • Siguria
 • Multimedia
 • Stili
 • Transporti
Toyota Rav4 - HIBRID STIL - MPV 5 dyer (LWB)

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Rav4 HIBRID STIL dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

RAV4 përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

 • 2690
 • 4600
 • 1610
 • 1855
 • 1640
 • 1855
 • 1685
 • Numri i dyerve

  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2690 mm
 • Gjatësia (mm)

  4600 mm
 • Gjerësia (mm)

  1855 mm
 • Lartësia (mm)

  1685 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1610 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1640 mm
Toyota Rav4 - HIBRID STIL - MPV 5 dyer (LWB)
Toyota Rav4 - HIBRID STIL - MPV 5 dyer (LWB)
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.