Çmimet dhe kostoja

 • Disqe aliazh të lyera me të zezë 18" (5 rreze)
 • Ulëse me ngrohje të vozitësi dhe pasagjerit para
 • Sistemi i mençur hyrjes dhe nisjes
 • Kamera e pamjes së pasme
Toyota Rav4 - HIBRID STIL - MPV 5 dyer (LWB)
  • Argjend Zirkoni me kulm të Zi Attitude (2QY) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Blu Mesnate me kulm të Zi Attitude (2RA) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Përhitur me kulm të Zi Attitude (2QZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Bardhë Perle me kulm të Zi Attitude (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
41,800 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.