Çmimet dhe kostoja

 • Disqe aliazh argjendi 17" (5 rreze)
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Alarmi i Daljes nga Traka me Kontrollin e Drejtimit
Toyota Rav4 - HIBRID I LIMITUAR - MPV 5 dyer (LWB)
  • Kaki Urbane (6x3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Bardhë e Pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Zirkoni (1D6) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu Mesnate (8X8) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Spërkatje Ciani (8W9) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Zezë Attitude (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Bardhë Perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Kuqe e Tokios (3T3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
37,400 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.