1. New Cars
  2. Build

Toyota GR SupraSport Premium

Coupé 2 Dyer
Frame 3Frame 3
E Verdhë Atakama (B21)

Toyota GR Supra, Sport Premium, Coupé 2 Dyer

3.0 L Turbo e dyfishtë 30PT (340 HP)
8 Shpejtësi Automatik (4X2)
E Verdhë Atakama (B21)
Lëkurë e zezë (LB20)
disqe aliazhi 19" të farkëtuara të zeza dhe të argjendta (me 5 rreze të dyfishta)
Përmbledhje dhe ruani

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/BuildAndBuy/xk/sq?path=customize/48662ef5-9438-4df4-be91-a9dd2cfefd6a/1f698eda-c3b8-46e2-aba2-70c8920312f2&c=f3041a22-74bf-483c-af66-0fa787d5e841