Veçoritë dhe specifikimet

 • disqe aliazhi 19" të farkëtuara të zeza dhe të argjendta (me 5 rreze të dyfishta)
 • Smart Entry & Start System
 • Sensori i muzgut
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
Toyota Toyota GR Supra - Sport Premium - Coupé 2 Dyer
  • E Verdhë Atakama (B21) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Bardhë Mineral Me. (A96) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Akullnaje Me. (A83) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Gur i Kaltër Me. (C2Y) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Safir i zi Me. (475) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Kuqe Gjaku (A61) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu e Mesdheut Me. (C10) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
75,000 €
Numri i ulëseve
2 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Toyota GR Supra Sport Premium Coupé 2 Dyer
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
Toyota Toyota GR Supra - Sport Premium - Coupé 2 Dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Toyota GR Supra Sport Premium dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

 • Sido që të jetë situata, mund të mbështeteni tek Toyota Supra Safety+.

  Që nga monitoruesi i këndit të vdekur e deri tek alarmi për largimin nga shiriti, e tek sensorët e parkimit dhe identifikimi i rreziqeve për ndeshje, suita e specializuar e tipareve të sigurisë tek Toyota GR Supra ju jep qetësi të plotë.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Teknologji e avancuar

Me një gamë veçorish argëtuese për media, Toyota GR Supra përmban gjithë teknologjinë që ju duhet.

 • Toyota Supra Connect ju mundëson të kontrolloni makinën me telefonin tuaj. Mund të shikoni konsumin e karburantit, të monitoroni kohëzgjatjen dhe gjendjen e baterisë, të bllokoni dhe zhbllokoni dyert, t’i bini borisë, të ndizni fenerët ose madje edhe të ndizni ventilimin. Plus, ju mundëson të dërgoni destinacionin e udhëtimit të radhës prej telefonit tuaj të mençur, me një prekje.

 • Një pasuri e opsioneve multimedia

  Falë portalit MyT të Toyota-s, si dhe veçorisë së integrimit të telefonit të mençur, përmes Apple Carplay, ka një mori shërbimesh digjitale shtesë, të disponueshme për ju përmes sistemit multimedia.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 290 litra hapësirë për bagazh, Supra ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2470
 • 4379
 • 1854
 • 1854
 • 1299
 • Numri i dyerve

  2
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2470 mm
 • Gjatësia (mm)

  4379 mm
 • Gjerësia (mm)

  1854 mm
 • Lartësia (mm)

  1299 mm
Toyota Toyota GR Supra - Sport Premium - Coupé 2 Dyer
Toyota Toyota GR Supra - Sport Premium - Coupé 2 Dyer
 • Numri i ulëseve

  2 ulëseve
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.