1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja

Toyota GR Supra Sport
Çmimet dhe kostoja

Coupé 2 Dyer

Toyota GR Supra - Sport - Coupé 2 Dyer
E Verdhë Atakama (B21)

Motor

3.0 L Turbo e dyfishtë 30PT (340 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE
Toyota GR Supra - Sport - Coupé 2 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq