Çmimet dhe kostoja

 • Dritat e ditës (tip LED)
 • Sistem Stop & Start
 • Sistemi i navigimit
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
Toyota Toyota GR Supra - Sport - Coupé 2 Dyer
  • E Verdhë Atakama (B21) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Bardhë Mineral Me. (A96) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Akullnaje Me. (A83) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Gur i Kaltër Me. (C2Y) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Safir i zi Me. (475) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Kuqe Gjaku (A61) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu e Mesdheut Me. (C10) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
70,900 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.