Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Verso

Makinë familjare plot stil.

Çmimi

Nga 20,155 €

Pure White (040)

Verso. Posaçërisht për familje.

Verso është një makinë familjare, ku stili dhe kënaqësia e udhëtimit takohen me të qenit praktik dhe i adaptueshëm. Krahas një eksterieri të bukur dhe aerodinamik do ta hasni sistemin e ulëseve që palosen lehtë, ku mund të ulen 7 persona të rritur ose mund të palosen në forma të ndryshme për të krijuar fleksibilitet për bartjen e ngarkesave.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.