Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Pjesë

origjinale

Pjesët Toyota ruajnë cilësinë dhe garantojnë performancë të gjatë për veturën tuaj Toyota.

Për qetësi mendore që vjen me siguri 100%, ne rekomandojmë përdorimin e pjesëve origjinale Toyota. Çdo pjesë origjinale Toyota miratohet nga ekipi inxhinerik që ka krijuar automjetin tuaj. Këto pjesë janë:
  • Dizajnuar enkas për automjetin tuaj.
  • I nënshtrohen standardeve të përpikta të Toyota sa i përket cilësisë dhe besueshmërisë.
  • Vijnë me garanci të plotë Toyota (minimum 12 muaj).
  • Përshtaten vetëm nga teknikët e specializuar. 


Reputacioni Toyota për cilësi është ndërtuar në bazë të dizajnit, prodhimit dhe ngasshmërisë së jashtëzakonshme të veturave tona. Kjo vlen edhe për pjesët tona origjinale. Ato janë bërë nga materiale cilësore dhe janë prodhuar sipas të njëjtave standarde të larta si edhe pjesë me të cilat është pajisur vetura juaj gjatë prodhimit. Për më tepër, ne do të jemi në afërsi gjithmonë për të ofruar të gjitha pjesët dhe mirëmbajtjen që ju nevojitet.


Për siguri, performancë dhe qetësi mendore, zgjedhni pjesët origjinale Toyota. Në dispozicion ekskluzivisht nga përfaqësia e juaj e autorizuar nga Toyota.

Brezi i pjesëve

Toyota Off Road Toyota Off Road Më 11 tetor, Autotrade ka organizuar një trajnim të sigurisë jashtë rrugës pranë liqenit Badovc, që ndodhet pak kilometra nga qyteti i Prishtinës. Toyota në panairin e automjeteve në Gjenevë të vitit 2017 Toyota në panairin e automjeteve në Gjenevë të vitit 2017 Prezentimin e Yaris-it të ri 2017 dhe të Yaris-it GRMN, risitë e vërteta të Toyota-së. Toyota C-HR Duke lundruar gjatë natës Toyota C-HR Duke lundruar gjatë natës Për nder të fillimit të ri të Toyota C-HR, Milla Jovovich dhe shoqëria "figura të njohura" e njohur në gjithë Evropën, "janë vozitur" përmes performancës së paharrueshme dhe mbresëlënëse teatrale, e para e këtij lloji! Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat