1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Aygo X X-CLUSIVE
Veçoritë dhe specifikimet

Hatchback 5 Doors

Toyota Aygo
Cardamom Green and Night Sky Black Fusion (2VK)

Motor

1.0L 10P-

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Toyota Aygo

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Numri i dyerve
  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2430 mm
 • Gjatësia (mm)
  3700 mm
 • Gjerësia (mm)
  1740 mm
 • Lartësia (mm)
  1525 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1540 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1520 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  4.9 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  110 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  35 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  158 km/h
 • Numri i ulëseve
  4 ulëseve

Pamja e jashtme
 • Piano black upper front grille
 • LED front light guide
 • Piano black surrounds on front fog lamps
 • Body-coloured front bumper
 • Body-coloured door handles
 • Black wheel arch moulding
 • Short antenna
Pamja e jashtme
 • Black small centre caps
 • Tyre repair kit
Pamja e jashtme
 • Follow-me-home headlights
 • Dusk sensor
 • Automatic headlight cut-off
 • Headlight cut-off reminder
 • Remote boot door release on key
 • Heated door mirrors

AX - X-CLUSIVE - Hatchback 5 Doors
 • 2430
 • 3700
 • 1540
 • 1740
 • 1520
 • 1740
 • 1525

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=37d0214b-a347-4e4c-864f-d14df8086d90&carId=c96e9b00-bbfd-4afc-974c-68871602c0db&carColourId=6e15c086-0e6b-44fe-babf-04cea2c66018

  Read timed out

  Pajisje opsionale

  Personalizo

  Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

  JBL PACK
  JBL PACK
  500 €

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=37d0214b-a347-4e4c-864f-d14df8086d90&carId=c96e9b00-bbfd-4afc-974c-68871602c0db&carColourId=6e15c086-0e6b-44fe-babf-04cea2c66018

  Sistemet e sigurisë

  Confidence at every turn

  Stay focused and safe throughout the city. Aygo X is equipped with a wealth of enhanced safety features to ensure you’re always confi dent on the roads. T-Mate combines Toyota Safety Sense* with other active driving and parking-assistance technologies to keep you constantly in check. Whether on the motorway, in the city or parking – you’re always in safe hands with Aygo X.

  * Standard on all grades.

  TEKNOLOGJI E AVANCUAR

  In sync with you and your city

  Toyota Smart Connect seamlessly keeps your phone and car in sync, with wireless charging for constant on-the-go power. Use the MyT app to remotely operate the cabin, scheduling cooling and managing door control with a touch. Aygo X is like your smartphone on wheels.

  Shoqeroni udhetimin tuaj

  Shoqeroni cdo udhetim me kater JBL artoparlante, me nje zmadhues 300W saktesisht te akorduar ne brendesi te Aygo X. Ngrini çdo vozitje me qartësi dhe thellësi të mahnitshme tingulli.

  Parkim i thjeshtesuar ne qytet

  Me besim parkohuni kudo ne qytet duke falenderuar kameren e pasme dhe senzoret e parkingut.