1. New Cars
 2. Pasqyrë
Zgjidhni

Aygo X X-PLAY

Hatchback 5 Doors

Aygo X - X-PLAY - Hatchback 5 Doors
1.0 VVT-i
STANDARDE 10 VJEQARE
Aygo X - X-PLAY - Hatchback 5 Doors
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq


Aygo Gallery

Eksploroni në 360*

 • Vozitja

  I shtyre nga impulsi

  Inovacione që ju lejojnë të pushtoni qytetin. Shumë reagues dhe i kontrollueshem, Toyota Aygo X është makina më e mirë për shetitjen në hapësirat moderne urbane dhe më gjerë. Me një pozicion më të lartë te vozitjes ju mund të shijoni ndjenjën e një udhëtimi të lartë pa u shqetësuar. Vetëm 3,7 metra i gjatë dhe me një rreze kthese të shkëlqyer, Aygo X është kompakt, i shkathët dhe i lehtë për t'u parkuar – edhe në rrugët e brendshme të ngarkuara. Kjo veture automatike e përgjegjshme reagon pa vështirësi ndaj stilit tuaj të drejtimit dhe ndërrimi i qetë e bën lëvizjen në qytet të lehtë dhe të këndshme.

 • Kapaciteti befasues

  Kompakt nga jashtë, por i gjerë nga brenda, Aygo X është plot surpriza. Me kapacitet deri në 231 litra bagazhi, do të gjeni hapësirën më të mirë të bagazhit të klasit të ndërtuar për stile jetese fleksibile. Shijoni dizajnin inteligjent për ngarkim të lehtë, me aftësinë për të mbajtur së bashku bagazhet e mesme dhe të madhësisë së kabinës. Aygo X juaj ka vend për çdo ditë në qytet dhe më gjerë.

 • Besim ne çdo kthese

  Rrini te fokusuar dhe te sigurt neper qytet. Aygo X është i pajisur me një seri karakteristikash të përmirësuara sigurie për t'u siguruar që të jeni gjithmonë të sigurt në rrugë. T-Mate kombinon Toyota Safety Sense* me teknologji të tjera aktive të drejtimit dhe asistencës në parkim për t'ju mbajtur vazhdimisht nën kontroll. Qoftë në autostradë, në qytet apo parkim - ju jeni gjithmonë në duar të sigurta me Aygo X. (* Standard për të gjitha klasat.)

Ekrani i plotë Mbylle