Nga
36,900 €

Sfido normën

në një botë plot norma - dallohu, prish normalen, beso tek vlera e të jashtëzakonshmes. Dizajni këndor i Toyota-s C-HR shpreh dinamikë, derisa fuqia e theksuar dhe aftësitë e dallueshme përbëjnë himnin e kësaj veture që nuk bën kompromis. Gëzojuni avanturave të jetës me Toyota-n e re C-HR.

Rruga është e jotja

Me formë të jashtme të skulpturuar, këndore, Toyota C-HR ka një siluetë të pagabueshme. Qëndrimi i gjerë dhe stilizimi progresiv i japin një frymë dinamike, ndërsa dekoret përfundimtare tërheqin shikimet, duke i dhënë Toyota C-HR një qëndrim krejtësisht jo-konvencionale

  • Lëreni të zakonshmen prapa

    Në një botë normash, dallohu, me dizajnin dinamik këndor të Toyota-s C-HR; performancë e agjilitet të fuqishëm. Kjo kategori e terrenorëve urbanë i përgjigjet gjitha pyetjeve të qytetit.

  • Gëzoju momentit

    Ju keni sy për dizajn, e vesh për muzikë, e mu për këtë, Toyota e re C-HR është dizajnuar për të kënaqur shqisat tuaja. Me ulëse që përqafojnë secilën vijë tuajën, motivet e forta të diamantit që i shtojnë ndjenjën premium, por edhe me sistemin e zërimit JBL që ju mundëson ta merrni festën me vete kudo që shkoni; ky është terrenor që është dizajnuar për kënaqësi.

  • Rruga është e jotja

    Përvoja e Hibridit në nivel tjetër ka ardhë. Me fuqi të menjëhershme, përshpejtim që përgjigjet dhe efikasitet të shkëlqyeshëm, ky është Hibrid që tejkalon traditën. Vetura që kërkon të vozitet, Toyota C-HR është makinë terreni urbane që mbretëron në çdo rrugë, e këtë e bën edhe me stil.

Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.