1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Camry Style

Sedan 4 Doors

Camry - Style - Sedan 4 Doors
2.5 TNGA HEV 25H-
STANDARDE 10 VJEQARE
Camry - Style - Sedan 4 Doors
Pure White (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2825 mm
 • Gjatësia (mm)
  4885 mm
 • Gjerësia (mm)
  1840 mm
 • Lartësia (mm)
  1445 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1590 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1615 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.3 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  120 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  50 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ap
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

CAMRY - Style - Sedan 4 Doors
 • 2825
 • 4885
 • 1590
 • 1840
 • 1615
 • 1840
 • 1445

 • CAMRY - Style - Sedan 4 Doors
 • CAMRY - Style - Sedan 4 Doors
 • CAMRY - Style - Sedan 4 Doors

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b6866060-c84a-4a43-b968-25947907b9cc&carId=1836ff15-09f9-4c04-bc28-6f5c30f04fec&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b6866060-c84a-4a43-b968-25947907b9cc&carId=1836ff15-09f9-4c04-bc28-6f5c30f04fec&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.