1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Camry Premium
Veçoritë dhe specifikimet

Sedan 4 Doors

Camry - Premium - Sedan 4 Doors
Pure White (040)

Motor

2.5 TNGA HEV 25H-

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Camry - Premium - Sedan 4 Doors

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Lartësia (mm)
  1445 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1605 mm
 • Gjerësia (mm)
  1840 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2825 mm
 • Gjatësia (mm)
  4885 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1580 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.6 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  126 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  50 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 AP
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  180 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale

CAMRY - Premium - Sedan 4 Doors
 • 2825
 • 4885
 • 1580
 • 1840
 • 1605
 • 1840
 • 1445

  • Numri i ulëseve 5 ulëseve

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=b6866060-c84a-4a43-b968-25947907b9cc&carId=295f6d90-31d0-40e0-8ec9-145f81640113&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=b6866060-c84a-4a43-b968-25947907b9cc&carId=295f6d90-31d0-40e0-8ec9-145f81640113&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

  Sistemet e sigurisë

  NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË RREGULLT ME TOYOTA SAFETY SENSE

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

  TEKNOLOGJI E AVANCUAR

  ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

  As the pioneer of hybrid powertrain technology, we have set the standard and continued to develop innovative ways to travel efficiently through modern cities and beyond.

  VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

  Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

  SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

  Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti.