Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Camry Hybrid

HIBRID

Udhëhiq me shembull

Nga 36,870 €
 • Camry Hybrid i ri bashkon performancën me stilin.

  Profili i tij i hijshëm dhe modern është përmirësuar nga rrotat e aliazhit 17” dhe 18”, ndërsa pamja e përparme tregon një grilë të fortë dhe ndriçimit LED me stil. Qoftë për stil ose për distanca, Camry Hybrid rrezaton praninë e vërtetë të rrugës.

 • Performanca e jashtëzakonshme që e çon hibridin në një nivel tjetër.

  Motori i ri 2.5 litërsh e transformon përvojën e ngasjes, duke lejuar që sistemi hibrid të prodhojë fuqi mbresëlënëse prej 218 DIN kf, krahas ekonomisë së shkëlqyer të karburantit dhe emetimeve të ulëta të CO2. Makina shumë e qetë është bërë edhe më e qetë në sajë të izolimit superior zanor që zvogëlon zhurmën e rrugëve dhe të erës në të gjitha shpejtësitë.

 • Pajisur për çdo gjë që është përpara.

  Camry Hybrid i ri vjen me standardin Toyota Safety Sense, duke ofruar një sërë teknologjish të avancuara të asistencës së vozitësit. Sensorët e radarëve dhe kamerat ndihmojnë për çdo gjë, nga zbulimi i përplasjeve të mundshme tek monitorimi i shenjave rrugore, duke ju dhënë paqe të plotë mendore.

  Eksploro karakteristikat e sigurisë >
 • E ndërtuar për të kënaqur çdo vozitës dhe pasagjer.

  Me platformën Toyota New Global Architecture (TNGA), siguria dhe përsosja e udhëtimit përmbushin trajtimin ekskluziv dhe teknologjinë e re intuitive. TNGA ofron qëndrim të jashtëzakonshëm në rrugë dhe komfort udhëtimi me një ndjenjë më të madhe të kontrollit, për kënaqësinë e vërtetë të vozitjes. Brenda, nuk ka asnjë kompromis për hapësirën, hapësirën e këmbëve apo hapësirën midis shpatullës dhe derës, dhe kapaciteti i shtuar i bagazheve që do të thotë që mund të merrni edhe më shumë me vete.

Toyota Camry Hybrid i ri

Camry Hybrid i ri është një kombinim fitues. Merr elegancën e sofistikuar të një sedani të cilësisë dhe shton të gjitha përfitimet e një Toyota Hybrid. Rezultati është një eksperiencë jashtëzakonisht e kënaqshme e ngasjes, që e çon Hibridin në një nivel të ri.

Niveli i ardhshëm i Hibridit

Kjo është një makinë që është me të vërtetë emocionuese në ngasje. Toyota ka krijuar hibridet të avancuara për më shumë se 20 vjet, dhe tani kemi sjellë teknologjinë e gjeneratës së ardhshme në Camry, për të çuar performancën Hybrid në një nivel tjetër.

 • Performanca plotëson elegancën

  Camry Hybrid i ri i ka të gjitha. Kombinon të gjitha avantazhet e një sedani të sofistikuar me të gjitha përfitimet e një Toyota Hybrid.

 • Pamje mbresëlënëse

  Pamja e fortë e Camry Hybrid të ri merr elegancën e rafinuar të një sedani me cilësi të lartë dhe shton një avantazh dinamik. Profili i tij i hijshëm dhe modern është përmirësuar nga rrotat e aliazhit 17” dhe 18”, ndërsa pamja e përparme tregon një grilë të fortë dhe ndriçimit LED me stil.

 • Ndërtuar pa kompromise

  Kabina mikpritëse e Camry Hybrid të ri kombinon zejtari superiore me të gjithë hapësirën dhe prakticitetin që ju nevojitet. Linjat e pandërprerë krijojnë një ndjenjë të hapësirës rreth vozitësit dhe pasagjerit të parë, ndërsa kabina e dizajnuar në mënyrë inteligjente siguron një pozicion të përshtatshëm të vozitjes.

Camry Hybrid i ri bashkon performancën me stilin.

Camry Hybrid i ri ofron pamje mahnitëse, komfort të sofistikuar dhe një pasuri të teknologjisë intuitive, duke ofruar gjithashtu një eksperiencë shpërblyese të vozitjes.

Niveli i ardhshëm i Hibridit

Niveli i ardhshëm i Hibridit

Toyota ka krijuar hibride të avancuara për më shumë se 20 vjet - dhe tani kemi shtuar performancë të jashtëzakonshme hibride në elegancën e rafinuar të Camry Hybrid.

Një eksperiencë e re e vozitjes

Një eksperiencë e re e vozitjes

Me platformën Toyota New Global Architecture (TNGA), siguria dhe përsosja e udhëtimit përmbushin trajtimin ekskluziv dhe teknologjinë e re intuitive. TNGA i jep Camry Hybrid të ri një qendër të ulët të gravitetit, një trup shumë të ngurtë dhe një suspension të avancuar të dyfishtë, duke siguruar qëndrim të jashtëzakonshëm në rrugë dhe komfort në vozitje, me një ndjenjë më të madhe të kontrollit, për kënaqësinë e vërtetë të vozitjes.

I përgatitur për të mbrojtur

I përgatitur për të mbrojtur

Toyota Safety Sense është një suitë e teknologjive të avancuara të asistencës së vozitësit që vjen si standard në Camry Hybrid të ri, duke ju dhënë paqe të plotë mendore. Nga zbulimi i përplasjeve të mundshme tek monitorimi e shenjave të rrugëve, ky është një sistem që e vendos sigurinë tuaj të parën.

Eksploro karakteristikat e sigurisë
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.