Çmimet dhe kostoja

 • Rrota alumini 18" GR Sport me kapak te kuq
 • Navigacioni Toyota Touch 2 with Go
 • Ulëse të përparme sportive
 • Llamba LED me dy lartësi
Toyota Corolla Hatchback - GR SPORT hibrid - Hatchback 5 dyer
  • E kuqe e zjarrtë/E zezë e qiellit të natës (2SZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Platinë/E zezë e qiellit të natës (2RD) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Dynamic Grey/Night Sky Black (2RZ) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Perlë e bardhë/E zezë e qiellit të mbrëmjes (2KR) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
30,700 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.