Çmimet dhe kostoja

 • Disqe aliazh argjendi 18" (5 rreze)
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Sensorë të përparmë parkimi
 • Sensorë të pasëm të parkimit
Toyota Rav4 - ELEGANT - MPV 5 dyer (LWB)
  • Kaki Urbane (6x3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Bardhë e Pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Zirkoni (1D6) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu Mesnate (8X8) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Spërkatje Ciani (8W9) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Zezë Attitude (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Bardhë Perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Kuqe e Tokios (3T3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
33,800 €
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.