Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Çmimet dhe kostoja

Toyota Rav4 - HIBRID I LIMITED - MPV 5 dyer (LWB)
  • E Bardhë e Pastër (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Kaki Urbane (6x3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Përhitur (1G3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Argjend Zirkoni (1D6) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Spërkatje Ciani (8W9) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • Blu Mesnate (8X8) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Zezë Attitude (218) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Bardhë Perle (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E Kuqe e Tokios (3T3) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
38,500 €
Kombinuar (l/100km)
5.6 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
126 g/km