1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet

Ndrysho përzgjedhjen

Toyota GR Supra Sport
Veçoritë dhe specifikimet

Coupé 2 Dyer

Toyota GR Supra - Sport - Coupé 2 Dyer
E Verdhë Atakama (B21)

Motor

3.0 L Turbo e dyfishtë 30PT (340 HP)

Garancia

standarde 10 VJEQARE

Toyota GR Supra - Sport - Coupé 2 Dyer

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

 • Lartësia (mm)
  1294 mm
 • Gjerësia (mm)
  1854 mm
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2470 mm
 • Gjatësia (mm)
  4379 mm

 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  52 l
 • Klasa Euro
  EURO 6 DG
 • Numri i ulëseve
  2 ulëseve

Legend
 • Standardi
 • Opsionale
 • Nuk aplikohet
 • Promovimi
 • Përjashtimet
 • E disponueshme në paketë opsionale
Interieri
 • Sistemi i navigimit
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Njohje zanore
 • Transmetimi Audio Digjital (DAB)
 • Radio
Pamja e jashtme
 • Sensorë të përparmë të parkimit
 • Sensorë të pasëm të parkimit
 • Kamera e pamjes së pasme
 • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Alarm i Daljes nga Korsia me Kontrollin Drejtues
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike dhe adaptive
 • Kontrolli Inteligjent Adaptiv i Vozitjes
 • Imobilizues
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Monitor i Pikës së Vdekur (BSM)
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Dritat e ditës (tip LED)
 • Llamba LED me dy rreze
 • Alarm i trafikut të pasëm kryqëzues (RCTA)
 • Sinjali i kthimit (me LED)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Nivelim automatik i dritës mbi krye
 • Sensorët e zbulimit të animit
 • Frena të pasëm sportivë të kuq
 • Paralajmërim i përplasjes nga pas
 • Kontrolli Adaptues i Lundrimit me funksion të plotë Stop dhe Ec
 • Kontrolli i tërheqjes (TRC)
 • Sistemi i monitorimit të presionit të gomave (TPWS)
Interieri
 • Airbag me Sistem të Mbajtjes Shtesë (SRS) - 7 airbag-e
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
Pamja e jashtme
 • Udhëzues LED i fenerit të përparmë
 • Antena e integruar në xham
 • Antena e dritares së pasme
 • Auspuh inoksi i pastruar
Interieri
 • Frena elektronike të parkimit
 • Insert karboni në konsolën qendrore
 • Insert i kromuar në mbajtësit e përparmë të gotave
 • Pllakat alumini kundër gërvishtjes së derës
Pamja e jashtme
 • Kit i riparimit të gomave
 • disqe aliazhi 19" të farkëtuara të zeza dhe të argjendta (me 5 rreze të dyfishta)
Pamja e jashtme
 • Hapja e derës së bagazhit me buton
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Sensori i muzgut
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Hapje në largësi në kabinë e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Sensor shiu
 • Kyç elektrik në largësi i derës
 • Pasqyra dere elektro-kromatike
 • Funksioni i kujtesës në pasqyrat e dyerve
 • Pasqyra dere elektrike paluese
Interieri
 • Ajër i kondicionuar automatik në dy zona
 • Ndezje me buton
 • Priza e përparmë 12V
 • Ulëse e vozitësit me rregullim lartësie
 • Pasqyrë retrovizore elektro-kromatike
 • Llamba e bagazhit
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Kyç elektrik i derës
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme elektrike e ulëses së vozitësit
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Llamba në vizorin e diellit të vozitësit
 • Llamba në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të vozitësit
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Çelës i telefonit në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Vija udhëzuese dinamike në ekranin e kamerës së pasme
 • Indikatori i Ndërrimit të Shpejtësisë (GSI)
 • Jastëk me pjerrësi të ndryshueshme me çelës elektrik në ulësen e vozitësit
 • Ulëse me ngrohje të vozitësit dhe pasagjerit
 • Ulëse e pasagjerit me lartësi të rregullueshme
 • Mbështetja lumbare e rregullueshme e ulëses së pasagjerit
 • Ulëse sportive të përparme
 • ekran 8.8" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Informacion për kufirin e shpejtësisë
 • Matës digjital i shpejtësisë (mph)
 • Tahometër digjital
 • Llambë qendrore e kabinës
 • Llambat personale të vozitësit dhe pasagjerit
 • Timon elektrik me Sistem të Raportit të Ingranazheve të Ndryshueshme (VGRS)
 • Butoni i Limituesit të Shpejtësisë në timon
Pamja e jashtme
 • Zgjedhësi i modalitetit të vozitjes
 • Gypa të dyfishtë të shkarkimit
 • Suspensioni Adaptues i Ndryshueshëm (AVS)
 • Diferencial Aktiv Sportiv
Interieri
 • Sistem Stop & Start
Interieri
 • Mbajtësit e përparmë të gotave

SU - Sport - Coupé 2 Dyer
 • 2470
 • 4379
 • 1854
 • 1854
 • 1294

  • Numri i ulëseve 2 ulëseve

  Pajisje standarde

  Personalizo

  Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

  Kit i riparimit të gomave
  Kit i riparimit të gomave
  disqe aliazhi 19" të farkëtuara të zeza dhe të argjendta (me 5 rreze të dyfishta)
  disqe aliazhi 19" të farkëtuara të zeza dhe të argjendta (me 5 rreze të dyfishta)

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=48662ef5-9438-4df4-be91-a9dd2cfefd6a&carId=191ca777-ea9c-4b67-87d3-645c9bfa3e6c&carColourId=f3041a22-74bf-483c-af66-0fa787d5e841

  https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=48662ef5-9438-4df4-be91-a9dd2cfefd6a&carId=191ca777-ea9c-4b67-87d3-645c9bfa3e6c&carColourId=f3041a22-74bf-483c-af66-0fa787d5e841

  Sistemet e sigurisë

  SIDO QË TË JETË SITUATA, MUND TË MBËSHTETENI TEK TOYOTA SUPRA SAFETY+

  Që nga monitoruesi i këndit të vdekur e deri tek alarmi për largimin nga shiriti, e tek sensorët e parkimit dhe identifikimi i rreziqeve për ndeshje, suita e specializuar e tipareve të sigurisë tek Toyota GR Supra ju jep qetësi të plotë.

  JASTËKËT E AJRIT JANË VENDOSUR NË TË GJITHË KABINËN

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

  TEKNOLOGJI E AVANCUAR

  Veturë e lidhur

  Toyota Supra Connect ju mundëson të kontrolloni makinën me telefonin tuaj. Mund të shikoni konsumin e karburantit, të monitoroni kohëzgjatjen dhe gjendjen e baterisë, të bllokoni dhe zhbllokoni dyert, t’i bini borisë, të ndizni fenerët ose madje edhe të ndizni ventilimin. Plus, ju mundëson të dërgoni destinacionin e udhëtimit të radhës prej telefonit tuaj të mençur, me një prekje.

  NJË PASURI E OPSIONEVE MULTIMEDIA

  Falë portalit MyT të Toyota-s, si dhe veçorisë së integrimit të telefonit të mençur, përmes Apple Carplay, ka një mori shërbimesh digjitale shtesë, të disponueshme për ju përmes sistemit multimedia.