Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet
gr-sport-logo

Toyota GR Supra Sport Premium - Coupé 2 Dyer

gr-sport-logo
  • E Verdhë Atakama (B21) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Bardhë Mineral Me. (A96) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Argjend Akullnaje Me. (A83) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Gur i Kaltër Me. (C2Y) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Safir i zi Me. (475) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E Kuqe Gjaku (A61) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Blu e Mesdheut Me. (C10) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Nga
73,800 €
Kombinuar (l/100km)
8.2 l/100 km
CO2 Kombinuar (g/km)
188 g/km

Legjenda është rikthyer

Frymëzuar nga mbi 50 vjet trashëgimi e pasur, Toyota GR Supra e re jep përvojën tonë më të pastër deri më sot. Me një përzierje emocionuese të fuqisë, ekuilibrit dhe shkathtësisë, ajo u ofron entuziastëve shprehjen më të lartë të kënaqësisë së vozitjes.

 • Condensed Extreme

  Dizajni 'Condensed Extreme' i Toyota GR Supra i referohet drejtpërdrejt paketimit të vet, i dukshëm në aubën e vet të gjatë, trupin kompakt dhe qëndrimin e gjerë. Duke përzier aerodinamikën e sportit të motorëve me një pamje bashkëkohore dhe të fuqishme, vetura shpreh performancën e pastër të vozitjes, madje edhe në ndalesë.

 • Shpirti i Supra-s

  Një legjendë në mesin e tifozëve të automjeteve sportive, të pasionuarve pas filmave dhe lojërave në kompjuter, Toyota Supra e ka çimentuar vendin e vet në kulturën popullore të automjeteve gjatë 40 viteve të fundit. Linja e re e gjakut Toyota GR Supra e ka origjinën në vitet 1960, dhe tek ikonikja Toyota 2000GT.

 • Ndjesi e fuqishme

  Në shtëpi, në rrugë ose në pistë, motori 3 litërsh me gjashtë cilindra në linjë i Toyota GR Supra, jep fuqi të pastër dhe përgjigje të menjëhershme. Pajisur një turbocharger me kalim të dyfishtë, injeksion të drejtpërdrejtë të karburantit dhe kontroll të ndryshueshëm të valvulave, prodhon 340 DIN hp dhe 500 Nm fuqi rrotulluese për një përshpejtim ngazëllyes nga 0 në 100 km/orë për 4.3 sekonda, dhe shpejtësi maksimale prej 250 km/orë.