1. New Cars
 2. Veçoritë dhe specifikimet
Zgjidhni

Yaris Luna

Hatchback 5 Doors

Yaris - Luna - Hatchback 5 Doors
 • Asistimi i Korsisë
 • Ekran multimedial 7"
5.6 l/100 km
127 g/km
1,0 VVT-i (72 KF)
STANDARDE 10 VJEQARE
Yaris - Luna - Hatchback 5 Doors
E bardhë e pastër (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq

Read timed out

 • Numri i dyerve
  4
 • Gjatësia e boshtit (mm)
  2560 mm
 • Gjatësia (mm)
  3940 mm
 • Gjerësia (mm)
  1745 mm
 • Lartësia (mm)
  1500 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)
  1531 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)
  1524 mm

 • Kombinuar (l/100km)
  5.6 l/100 km
 • CO2 Kombinuar (g/km)
  127 g/km
 • Kapaciteti i rezervuarit të karburantit (l)
  42 l
 • Klasa Euro
  Euro 6 ap
 • Shpejtësia maksimale (km/orë)
  160 km/h
 • Numri i ulëseve
  5 ulëseve

Interieri
 • Sistemi multimedial Toyota Touch® 2
 • Sistemi Bluetooth® pa duar
 • Shërbimet të Lidhura MyT
 • Konektori USB
 • Ekran multimedial 7"
 • Transmetimi Audio Digjital (DAB)
 • 2 altoparlantë
Interieri
 • Mbulesa e këmbëve e pasagjerëve prapa
Pamja e jashtme
 • Sistemi i para-ndeshjes me zbulimin e këmbësorëve dhe çiklistëve
 • Ndihma për shenja rrugore
 • Drita të gjata automatike
 • Imobilizuesi
 • Sistemi i frenimit anti-bllokues (ABS) me Shpërndarjen Elektronike të Forcës së Frenimit (EBD)
 • Sinjali i frenave emergjente (EBS)
 • Llamba e ndalimit e montuar në lartësi (lloji LED)
 • Sinjali i kthimit i integruar në pasqyrat e dyerve
 • Alarm për Vëmendje nga Vozitësi
 • Sistemi i thirrjes emergjente eCall
 • Asistimi i Korsisë
 • Limitues i Rregullueshëm i Shpejtësisë (ASL)
 • Kontrolli i ndihmës në fillim të kodrës (HAC)
 • Sinjali i kthimit (me poç)
 • Sistemi i paralajmërimit të presionit të gomave (TPWS)
 • Kontrolli i Stabilitetit të Automjetit (VSC)
 • Llambat e pasme kombinimi (tipi poç)
 • no
Interieri
 • Butoni i aktivizimit të airbag-ut të pasagjerit para
 • Mbështetëse e kokës prapa (3)
 • Kujtues i rripit të përparmë të sigurimit
 • Kujtues i rripit të pasëm të sigurimit
 • Ulëse të vozitësit dhe pasagjerit përpara me Zbutje të Lëndimit nga Vala Goditëse (WIL)
 • Jastëkë koke të rregullueshëm prapa
Pamja e jashtme
 • Mbrojtës i përparmë me ngjyrën e trupit
 • Derdhja e zezë e rripave të derës
 • Doreza të dyerve me ngjyrën e trupit
 • Antenë me pendë peshkaqeni
 • Grilë e zezë përpara
 • Mbrojtës i pasëm i zi
 • Grila e sipërme e përparme e zezë
Interieri
 • Fren dore
 • timon uretani me 3 rreze
 • Kokë uretani e ndërruesit të shpejtësive
 • Fren dore i lëkurës
Pamja e jashtme
 • rrota çeliku 15" me kapak rrote (me 8 rreze)
 • Kit i riparimit të gomave
Pamja e jashtme
 • Pasqyra dere me ngrohje
 • Sensori i muzgut
 • Dritat më ndiq në shtëpi
 • Ndërprerës automatik i dritës mbi krye
 • Përkujtesë për ndërprerjen e dritës
 • Hapje në largësi me çelës e derës së bagazhit
 • Pasqyra deri elektrike të rregullueshme
 • Tavani standard
 • Kyç elektrik në largësi i derës
Interieri
 • Klimatik manual
 • Priza e përparmë 12V
 • Mbështetëset e kapjes të përparme mbi krye
 • Bllokimi i derës i sigurisë së fëmijëve
 • ekran 4.2" ekran për shfaqjen e informacionit
 • Matës shpejtësie analog
 • Llamba e bagazhit
 • Llamba personale të vozitësit dhe pasagjerit para (me poç)
 • Drejtimi Elektrik i Timonit (EPS)
 • Butoni i Limituesit të Rregullueshëm të Shpejtësisë (ASL) në timon
 • Butona Audio në timon
 • Çelësi i ndezjes së Dritave të Gjata Automatike (AHB)
 • Butoni i Kontrollit Adaptiv të Vozitjes në timon
 • Butona të ekranit të informacionit në timon
 • Dritaret e përparme elektrike
 • Funksioni automatik lart dhe poshtë në të gjitha dritaret elektrike
 • Retrovizore manuale e ditës/natës
 • Filtri poleni i ajrit
 • Paralajmërim kyç
 • Kyç elektrik i derës
 • Sistemi kyç i nisjes
 • Timon teleskopik manual
 • Timon me orientim manual
 • Pasqyra në vizorin e diellit të pasagjerit
 • Buton i alarmit të daljes nga korsia në timon
 • Çelës i njohjes zanore në timon
 • Çmjegulluesi i dritares së pasme
 • Rregullimi i kohës në fshirëset me ndërprerje
 • Rrethojë argjendi e tahometrit analog
 • Tregues i EKO-vozitjes
 • Treguesi i Sistemit Hibrid
 • Informacion për kufirin e shpejtësisë
 • Butoni i Limituesit të Shpejtësisë në timon
 • 60:40 ulëse paluese të radhës të dytë
 • Ulësja e vozitësit me lartësi manualisht të rregullueshme
 • Kyçja elektrike e dritares së pasagjerit
Interieri
 • Mbajtësit e përparmë të gotave
 • Xhepat e derës para
 • Xhepat e derës prapa
 • Sirtar me një raft tek pasagjeri
 • Mbulesë e fortë tonneau
 • Grepa për pallto të pasagjerëve mbrapa (2)

YA - Luna - Hatchback 5 Doors
 • 2560
 • 3940
 • 1531
 • 1745
 • 1524
 • 1745
 • 1500

 • YA - Luna - Hatchback 5 Doors
 • YA - Luna - Hatchback 5 Doors
 • YA - Luna - Hatchback 5 Doors

Pajisje standarde

Personalizo

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

rrota çeliku 15" me kapak rrote (me 8 rreze) 0
rrota çeliku 15" me kapak rrote (me 8 rreze)
Kit i riparimit të gomave 0
Kit i riparimit të gomave

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-standard/xk/sq?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&carId=9edd1938-04e0-418d-92b3-d87fc1f6b9d2&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/equipment-optional/xk/sq?modelId=09a6531a-c3f1-4d2d-b4d3-eb45cbb35478&carId=9edd1938-04e0-418d-92b3-d87fc1f6b9d2&carColourId=b4da34a1-391c-4b57-a153-13ac02e8da7f

Read timed out

Sistemet e sigurisë

NDJEHUNI TË SIGURT DHE TË QETË ME TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Safety Sense është një tërësi teknologjish për ndihmën e ngasësit, të cilat ndihmojnë me çdo gjë, që nga identifikimi i ndeshjeve të mundshme e deri tek monitorimi i shenjave të trafikut, që t'ju mbajë të sigurt.

TEKNOLOGJI E AVANCUAR

ZGJEDH HIBRID PËR NJË TË ARDHME MË EFIKASE

Që nga motorrët e heshture e efikasë hibridë, e deri tek sistemet e sigurisë dhe pajisjet teknologjike, Yaris është përplot inovacion.

VETURË QË LIDHET ME BOTËN TUAJ

Që nga gjurmimi i veturës e deri tek planifikimi i udhëtimit, MyT është tërësi e shërbimeve digjitale të lidhura. Përmes aplikacionit MyT, mund të qëndroni në kontakt me veturën tuaj, duke hapur një botë mundësish, që e bëjnë jetën më të rehatshme.

SHUMËSI E MUNDËSIVE MULTI-MEDIALE

Me integrimin e telefonit me Bluetooth, përputhshmërinë me MP3/WMA, si dhe programin Toyota Real Time Traffic, fuqizuar nga Tomtom, Toyota Touch 2 vë të gjitha informatat dhe mediumet që ju duhen në maje gishti. Me integrimin e telefonit të mençur përmes Apple CarPlay™ dhe Android Auto™, mund të përdorni edhe aplikacionet e preferuara, si Spotify, WhatsApp, Audible, Google Maps dhe Waze, të gjitha të qasshme përmes sistemit zanor Siri dhe Ok Google.