Provoni Toyota-n pa pagesë
Gjej një përfaqësi shitje
E-risitë
Kërko broshurën
Çmimoret dhe katalogjet

Servisimi

dhe mirëmbajtja

Rezervoni një servis tani me 5 hapa të thjeshtë online

Disa udhëzime të shpejta

Si të instalohet mbajtësi i skive ose sajave Si të instalohet mbajtësi i skive ose sajave Zbuloni si ta instaloni mbajtësin e skive ose sajave mbi mbajtëset e çatisë së Toyotas suaj. Si përdoren veglat për riparimin e gomave Si përdoren veglat për riparimin e gomave Zbuloni si përdoren veglat për riparimin e gomave në Toyota tuaj. Si ta shtoni vajin e motorit Si ta shtoni vajin e motorit Zbuloni si ta shtoni vajin e motorit duke i ndjekur disa hapa të lehtë. Si instalohen mbajtëset e tërthorta mbi çati Si instalohen mbajtëset e tërthorta mbi çati Zbuloni si instalohen në mënyrë të sigurt mbajtëset e tërthorta mbi çati për transportimin e bagazhit, pajisjeve të sportit ose ngarkesave tjera Si të instalohet kutia për valixhe Si të instalohet kutia për valixhe Zbuloni si ta instaloni kutinë për valixhe mbi mbajtëset e çatisë së Toyotas suaj. Si instalohen mbajtëset e çatisë Si instalohen mbajtëset e çatisë Zbuloni si instalohen në mënyrë të sigurt mbajtëset mbi çati për transportimin e bagazhit, pajisjeve të sportit ose ngarkesave tjera Si ndërrohet goma Si ndërrohet goma Zbuloni si ndërrohet goma në pak hapa të thjeshtë Si instalohet kutia për skia Si instalohet kutia për skia Zbuloni si ta instaloni kutinë për skia mbi mbajtëset e çatisë së Toyotas suaj. Mobilnost za sve Mobilnost za sve Predstavljanje Toyotine vizije budućnosti Toyota Off Road Toyota Off Road Më 11 tetor, Autotrade ka organizuar një trajnim të sigurisë jashtë rrugës pranë liqenit Badovc, që ndodhet pak kilometra nga qyteti i Prishtinës. Toyota në panairin e automjeteve në Gjenevë të vitit 2017 Toyota në panairin e automjeteve në Gjenevë të vitit 2017 Prezentimin e Yaris-it të ri 2017 dhe të Yaris-it GRMN, risitë e vërteta të Toyota-së. Toyota C-HR Duke lundruar gjatë natës Toyota C-HR Duke lundruar gjatë natës Për nder të fillimit të ri të Toyota C-HR, Milla Jovovich dhe shoqëria "figura të njohura" e njohur në gjithë Evropën, "janë vozitur" përmes performancës së paharrueshme dhe mbresëlënëse teatrale, e para e këtij lloji! Relli suedez: dita e katërt Relli suedez: dita e katërt Latvala fitoi në rellin suedez dhe udhëheqë në kampionat Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Ekspedita Toyota EverTest: Misioni i realizuar Projekti i madh dhe ambicioz Toyota EverTest përfundoi me sukses. Projekti është realizuar nga prilli deri në qershor të vitit 2016 dhe mblodhi rreth vetes SUV-në legjendare Toyota Land Cruiser, njerëz të guximshëm dhe majen më të lartë të botës Mount Everest. Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Ridizajnimi i pjesërishëm i modelit Toyota '86' Më 1 gusht të këtij viti, Toyota Motor Corporation do ta prezantojë modelin pjesërisht të ri-dizajnuar të Toyota-s “86” te të gjithë partnerët e autorizuar të Toyota-s, Toyopet, Toyota Corolla dhe Netz. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe Toyota - mbështetja për kalim të përshpejtuar global në qëndrueshmëri. WWF dhe korporata Toyota sapo kanë nënshkruar kontratën pesë vjeçare me qëllim të përshpejtimit të procesit të tranzicionit kah qëndrueshmëria. Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi fluturimin e vet me balon rreth botës më 12 korrik Fedor Konyukhov filloi me një përpjekje për të vendosur një rekord të ri botëror për fluturim me balonë rreth botës pa ndërprerje. Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Sa ka ndryshuar Yaris pas 3 milionë modele të prodhuara Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) ka prodhuar modelin e 3-miliontë Yaris Hilux në shtëti apo rruga në jug Hilux në shtëti apo rruga në jug Një grup i vogël i gazetarëve nga rajoni janë nisur në aventurë, në vozitjen e parë të brezit të ri Hilux në Afrikë. Prius Plug-in i ri hibrid Prius Plug-in i ri hibrid Brezi i dytë i teknologjisë revolucionare PHEV të Toyota-s e ka premierën botërore në panairin ndërkombëtar të automobilave në Nju Jork Toyota Land Cruiser Toyota Land Cruiser Rruga në tokën e gejzereve, vullkaneve, vikingëve dhe kukudhëve Pyetjet më të shpeshta Pyetjet më të shpeshta Këtu ju mund të gjeni disa pyetje më të shpeshta dhe përgjigjet përkatëse për t'ju ndihmuar me vendimin tuaj për të kaluar në veturë hibride.
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.