Veçoritë dhe specifikimet

 • Fellge aliazh dyngjyrëshe hirtë dhe sipërfaqe e lëmuar 18'' (10 cepa dyshe)
 • Llamba të përparme LED me shumë lartësi
 • Navigacioni Toyota Touch 2 with Go
 • Ndihmësi i thjeshtë Inteligjent i Parkimit me frenim automatik
Toyota Corolla Hatchback - EXECUTIVE - Hatchback 5 dyer
  • Puro e bardhë (040) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
  • E kaltër Marinë (8Q4) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E hirtë Manhattan (1H5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kaftë Mocha (4W9) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kuqe e zjarrtë (3U5) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E zezë e qiellit të natës (209) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Platinë (1J6) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Oksid Bronz (6X1) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Ultra-argjend (1F7) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • E kaltër xhinse (8U6) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
 • Perlë e bardhë (070) Nuk përputhet me zgjedhjen e motorit
Zgjidh motorin
Nga
27,300 €
Numri i ulëseve
5 ulëseve

Pajisje standarde

Që nga sistemet inteligjente të sigurisë deri tek veçoritë intuitive të brendshme, çdo Toyota del nga fabrika me një mori pajisjesh thelbësore si standarde. Mësoni më shumë rreth pajisjeve standarde të disponueshme në automjetin tuaj Toyota më poshtë:

Corolla Hatchback EXECUTIVE Hatchback 5 dyer
 • Disqet
 • Stili
 • Komoditeti
 • Performance
 • Siguria
 • Multimedia
 • Transporti
 • Mbrojtja

Pajisje opsionale

Cilido të jetë stili i jetesës suaj, Toyota ofron një gamë të gjerë të pajisjeve opsionale për të përfituar më së shumti nga makina juaj. Që nga aksesorët stilizues e teknologjia inteligjente, e deri tek tiparet praktike të dizajnuara për të gjitha kushtet e vozitjes, jeni i pajisur për udhëtim të sigurt dhe të rehatshëm. Lista e plotë e pajisjeve opsionale që janë dizajnuar dhe ndërtuar posaçërisht për automjetin tuaj Toyota, mund të shihen më poshtë:

 • Komoditeti
Toyota Corolla Hatchback - EXECUTIVE - Hatchback 5 dyer

Pakot & Shtesat

Zbuloni gamën e paketave dhe aksesorëve të dizajnuar posaçërisht për modelin tuaj Corolla Hatchback EXECUTIVE dhe ndërtoni Toyota-n tuaj të re me pak hapa të thjeshtë.

Ju ruajmë sigurinë

Corolla Hatchback përmban Toyota Safety Sense, një tërësi e sistemeve të avancuara të asistencës në vozitje.

 • Ndjehuni të sigurt dhe të rregullt me Toyota Safety Sense

  Toyota Safety Sense është një pako e teknologjive të asistencës në vozitje, që ndihmojnë me gjithçka, nga zbulimi i ndeshjeve të mundshme deri tek monitorimi i shenjave rrugore, për t'ju mbajtur të sigurt.

 • Jastëkët e ajrit janë vendosur në të gjithë kabinën

  Shtatë jastëkë ajri SRS janë instaluar në të gjithë brendinë e automjetit, duke siguruar që në rast ndeshjeje, secili pasagjer në automjet të mbrohet mirë.

Dhomë për shumë valixhe

Me deri në 361 litra hapësirë për bagazh, Corolla Hatchback ka hapësirë të mjaftueshme për të akomoduar gjithçka që dëshironi të merrni me vete.

 • 2640
 • 4370
 • 1530
 • 1790
 • 1530
 • 1790
 • 1435
 • Numri i dyerve

  5
 • Gjatësia e boshtit (mm)

  2640 mm
 • Gjatësia (mm)

  4370 mm
 • Gjerësia (mm)

  1790 mm
 • Lartësia (mm)

  1435 mm
 • Shtrirja e përparme (mm)

  1530 mm
 • Shtrirja e pasme (mm)

  1530 mm
Toyota Corolla Hatchback - EXECUTIVE - Hatchback 5 dyer
Toyota Corolla Hatchback - EXECUTIVE - Hatchback 5 dyer
 • Numri i ulëseve

  5 ulëseve
Politika jonë E-Privatësi

Ne i përdorim cookies në faqen tonë të internetit për t’ju ofruar shërbim më të mirë.  Nëse ju jeni të kënaqur me këtë, vazhdoni ta përdorni faqen e internetit normalisht, ose mësoni si t’i menaxhoni cookies.