1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja
Zgjidhni

RAV4 PHEV Style

MPV 5 dyer (LWB)

RAV4 PHEV - Style - MPV 5 dyer (LWB)
2.5 TNGA HEV 25H- (178 HP)
STANDARDE 10 VJEQARE
RAV4 PHEV - Style - MPV 5 dyer (LWB)
Argjend Zirkoni me kulm të Zi Attitude (2QY)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq