1. New Cars
  2. Çmimet dhe kostoja
Zgjidhni

Toyota GR Supra Sport Premium

Coupé 2 Dyer

Toyota GR Supra - Sport Premium - Coupé 2 Dyer
3.0 L Turbo e dyfishtë 30PT (340 HP)
STANDARDE 10 VJEQARE
Toyota GR Supra - Sport Premium - Coupé 2 Dyer
E Verdhë Atakama (B21)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/xk/sq